Barneklær og Interiør AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kjøpsbetingelser

VELKOMMEN TIL OSS.

1. Leveringstid 

Du skal få ditt produkt raskt! Vi gjør derfor vårt beste for å sende pakkene fra Designstjerner ut så fort som mulig, normalt en eller to dager etter at ordren er godkjent. Både Posten Norge AS Helthjem leverer pakker for oss.

2. Frakt og omkostninger
Vi sender alle våre pakker med sporing, enten levering hjem i postkassen/ på døren eller til et hentested i butikk.  Pakker under 2 kg koster 79,- mens pakker over 2 kg koster 99,- i fast frakt. 

3. Rabatter
Fra tid til annen har vi både kampanjer og rabatter. Følg med på facebook-gruppen vår. http://www.facebook.com/pages/Designstjernerno/367437363330121?fref=ts    Alt vil meldes der. I tillegg skriver vi om slike ting i nyhetsbrevet vårt som kommer ut ca en gang pr uke.


4. Hvordan betale.
Vi gir deg mulighet til å velge mellom flere betalingsformer:

- Betals med vipps
-Få faktura på kjøpet, 14 dagers kredittid.
-Betal med kontoløsning

Alle disse mulighetene kommer opp som valgmuligheter i kassen.

5. Angrefrist/Returrett
Som kunde av vår nettbutikk har du alminnelig rettigheter ved kjøp og retur av varer. Du har 14 dagers angrefrist jf. Angrefristloven vedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt eller ødelagt. Gi oss en kort beskrivelse hvorfor du angrer på kjøpet. 
Returporto betales av kunden. Her har du altså mulighet til å bestille , få varen hjem på døren, prøve, kjenne, se og lukte - og evt returnere varene dersom du ikke liker dem av en eller annen grunn. Kostnaden er kanskje ikke høyere enn det du ville brukt på å reise til en butikk heller ?
Hvis returen skyldes feilleveranse eller produktfeil, refunderer vi returportoen etter en dialog i forkant av returen.  NB! Returer må IKKE sendes i postoppkrav. Varen erstattes i slike tilfeller med et nytt produkt.

6. Transportskade
Hvis du skulle være så uheldig å motta en skadet pakke, ber vi deg umiddelbart melde fra der du henter pakken hvis du har hentet den.   Har du fått den hjem i postkassen sier du fra til oss. 

 

Varer som kommer i retur uten at mottaker har hentet den.

Dersom Posten er valgt som transportmetode vil Posten sende ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-  for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. 

Dersom du har spørsmål knyttet til dette eller andre ting, er du velkommen til å kontakte oss på sissel@designstjerner.no    eller tlf 995 60500 ( kan være vanskelig å nå på tlf. 

Trykk ENTER for å søke